Alegeri Ucraina. Dodon refuză să se întâlnească cu Poroșenko

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Fostul preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko
Fostul preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko

Igor Dodon refuză să se întâlnească cu președintele ucrainean Petro Poroșenko.

Președintele Republicii Moldova a declarat acest lucru în cadrul unei emisiuni TV, informează portalul deschide.md. Dodon și-a motivat decizia, precizând că nu vrea să se implice în alegerile din Ucraina.

„Noi am comandat și Garda de Onoare care îl va întâmpina pe președintele Poroșenko când va ajunge la Chișinău, dar eu cred că nu mă voi vedea cu el. După cum bine știți Petro Poroșenko este candidat la alegerile din Ucraina și nu vreau ca cineva să spună că mă implic în campania electorală din Ucraina.

După alegeri mă voi întâlni cu cine va fi ales. Nu am nicio problemă dar acum dacă mă vă d cu Poroșenko trebuie să mă văd și cu alți candidați", a spus Dodon care a declarat că nu cunoaște scopul vizitei șefului de la Kiev în Republica Moldova.

Totodată, Igor Dodon a refuzat să comenteze situația peninsulei ucrainene Crimeea, anexată ilegal de Federația Rusă, chiar dacă moderatorul emisiunii a insistat asupra acestui subiect.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel