Al doilea submarin din clasa Scorpene al Royal Malaysian Navy revine în serviciu

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Al doilea submarin al Royal Malaysian Navy din clasa Scorpene s-a întors în serviciu după o modernizare care a durat 18 luni, transmite Janes.

RMN a prezentat submarinul KD Tun Razak efectuând operațiuni într-o locație neprecizată, echipajul său fiind arătat purtând măști de față, ca o măsură de precauție împotriva răspândirii  Covid-19. RMN a precizat că submarinul „patrulează apele Malaeziei".

RMN nu a oferit mai multe detalii, dar o sursă militară a declarat că submarinul, care a fost comandat în octombrie 2009, a efectuat încercări pe mare începând cu sfârșitul anului 2019, fiind efectuate o serie de modernizări ale echipamentelor la Boustead DCNS Naval Corporation (BDNC): o asociere între grupul de inginerie navală malaeziană Boustead Heavy Industries Corporation și constructorul naval francez, DCNS (acum numit Naval Group).

BDNC oferă servicii și asistență integrate pentru ambele submarine, din noiembrie 2015.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel