Airbus îmbunătățește capacitățile de antrenament ale piloților germani pentru avioanele Eurofighter

Eduard Pascu |
Data publicării:

Compania Airbus anunță că în cadrul consorțiului industrial Pilot Synthetic Training System (PSTS), a primit două contracte pentru extinderea programelor de antrenament pentru piloții germani de avioane Eurofighter.

Primul contract include actualizarea simulatoarelor de misiune completă (FMS) și a cockpit-urilor de antrenament (CT) de la Baza Aeriană Laage, cât și furnizarea a două FMS suplimentare conform noului standard. Astfel se extinde capacitatea de antrenament de la două la patru simulatoare. Acest lucru va permite Forței Aeriene Germane să efectueze antrenamente simultane cu patru "aeronave" într-o singură locație, cât și antrenament în rețea cu alte baze, se arată în comunicatul Airbus. 

Al doilea contract include înlocuirea a 10 simulatoare FMS și CT la toate bazele germane unde se află avioane Eurofighter: Neuburg, Laage, Wittmund, Norvenich și la Centrul Airbus din Manching.

Citește și: Germania a găsit soluția după ce a renunțat la F-35: F/A-18, dar și Eurofighter Typhoon

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel