Airbus anunță noi capacități ale avionului cisternă A330-200

Eduard Pascu |
Data publicării:

Airbus Defense and Space (DS) a prezentat varianta îmbunătățită a aeronavei A330-200 Multi-Role Tanker Transport (MRTT) cu ocazia unei conferințe de presă care a avut loc la uzina de lângă Munchen, transmite Jane.

Directorul de Marketing al companiei Airbus, Ioannis Papachristofilou, a declarat că noul avion multirol va fi îmbunătățit. "Îmbunătățirile sunt acum pregătite", a spus Papachristofilou, adăugând că obiectivul firmei este să dezvolte aeronava cisternă, care este lider pe piață, într-o platformă multirol capabilă de mai multe misiuni în același timp pentru viitorii clienți.

După cum a subliniat Papachristofilou, rolurile extinse ale aeronavei A330-200 includ transportul de carburant, supraveghere și recunoaștere (ISR), nod de comunicații aeriene prin conectivitate sporită și cyberwar. Noile capabilități se concentrează în jurul întreținerii predictive și a realimentării automate aer-aer (A3R).

Vezi și: Airbus a prezentat o nouă variantă Eurofighter care poate înlocui avioanele Tornado ale Germaniei

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel