Afganistan: Cel puțin 18 soldați, uciși. Alți 20 au fost luați ostatici

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Afganistan
Afganistan

Cel puţin 18 soldaţi afgani au fost ucişi în noaptea de joi spre vineri în cursul unui atac al talibanilor ce a avut loc în provincia Herat (vestul țării).

Militanţii au luat cu asalt un punct de control al armatei în districtul Shindand şi au luat ostatici cel puţin 20 de soldaţi, a declarat Sardar Bahaduri, membru al consiliului provinciei, precizând că mulţi dintre militarii capturaţi erau răniţi.

Purtătorul de cuvânt al talibanilor Zabiullah Mujahid a postat o înregistrare video pe Twitter care arată într-o încăpere presupuşi soldaţi capturaţi. Autenticitatea înregistrării video nu a putut fi verificată în mod independent.

Săptămâna trecută, o confruntare înverşunată între talibani şi o miliţie proguvernamentală condusă de un comandant local puternic în acelaşi district s-a soldat cu 29 de morţi şi 17 răniţi.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel