Aeronavele Eurofighter Typhoon și-au început misiunea în România. Italienii au aterizat la Mihail Kogălniceanu

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Patru aeronave Eurofighter Typhoon ale Forțelor Aeriene Italiene au aterizat ieri la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, pentru a participa la executarea unor misiuni de Poliție Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO.

Detașamentul italian format din aproximativ 130 de militari (piloți și personal tehnic) cu aeronave Eurofighter Typhoon, va fi dislocat în România pentru următoarele patru luni și va efectua misiuni de poliție aeriană alături de aeronave MiG-21 LanceR și militari ai Forțelor Aeriene Române, informează MApN.

Misiunile de Poliție Aeriană desfășurate în comun vor contribui la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum și la consolidarea interoperabilităţii dintre Forțele Aeriene Române și Forțele Aeriene Italiene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel