1 DECEMBRIE | Parada militară. Soldații Armatei României defilează și prezintă tehnica de luptă - VIDEO

Tudor Curtifan / 01 dec 2019 / 08:56
Armata României, defilând pe sub Arcul de Triumf în București, cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie
Armata României, defilând pe sub Arcul de Triumf în București, cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie

Azi, începând cu ora 11:00, de 1 Decembrie - Ziua Națională a României, în Piața Arcului de Triumf din București, Armata va defila în cadrul Paradei Militare.

Parada militară cu ocazia Zilei Naționale este programată să înceapă azi de la ora 11:00.

Pe WWW.DEFENSEROMANIA.RO, în cadrul acestui material, dar și pe pagina de Facebook DefenseRomania, puteți urmări imagini de la Parada Militară cu ocazia Zilei Naționale.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din MApN, MAI, SRI și ANP, dintre care 500 militari din 21 de țări aliate sau partenere, și aproximativ 200 de mijloace tehnice vor defila azi la Parada Militară.

În premieră, avioanele F-16 vor trece desupra Arcului de Triumf. Totodată, tot în premieră, va defila și radarul mobil 3D TPS 77 - cel mai modern radar din înzestrarea Forţelor Aeriene.

Un număr de 21 de detaşamente reprezentând ţări aliate şi partenere vor defila cu această ocazie. Este cel mai mare număr de ţări care participă la parada de Ziua Naţională a României. Detaşamentele de militari străini sunt din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA.


LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy