Ziua Eroilor la Buzău. Program: Eveniment de talie internațională

Elena Badea |
Data publicării:
Ziua Eroilor la Buzău. Eveniment de talie internațională
Ziua Eroilor la Buzău. Eveniment de talie internațională

Ziua Eroilor va fi marcată la Buzău printr-o serie de activități extrem de importante.

Autorităţile se pregătesc pentru festivităţile de Ziua Eroilor, 17 mai. Vor fi mobilizate importante forţe de ordine, iar circulaţia pe mai multe artere din Buzău va fi restricţionată în zilele de 16 şi 17 mai, cât vor dura manifestările.

Manifestările vor începe pe data de 16 mai, seara, cu o ceremonie militară de retragere cu torţe pe străzile oraşului. Apoi va urma o ceremonie militară de rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi la datorie în Primul Război Mondial.

Cel mai important eveniment are loc pe data de 17 mai când va fi o ceremonie de reinaugurare a Cimitirului Eroilor. De asemenea, va urma o paradă militară internaţională la care vor participa militari din Germania, Austria, Italia şi Bulgaria.

În Cimitirul Eroilor, inaugurat în 1931, sunt îngropaţi aproape 10.000 de militari căzuţi în Primul Război Mondial: germani, austro-ungari, turci, români, ruşi, bulgari, italieni.

Iată programul complet:

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel