Ziua Armatei României, în școli. MApN, acțiune cu elevii români

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ministerul Apărării Naţionale organizează, în perioada 17 - 24 octombrie, cea de a şaptea ediţie a evenimentului "Ziua Armatei României în şcoli".

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, echipe formate din militari de la toate categoriile de forţe, elevi şi studenţi ai instituţiilor de învăţământ militar şi reprezentanţi ai birourilor informare-recrutare vor prezenta elevilor din clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a şi a XII-a din instituţii de învăţământ civile, din Bucureşti şi din ţară, importanţa Zilei Armatei României, misiunile desfăşurate de militari pe teritoriul naţional şi în teatrele de operaţii, precum şi informaţii pentru cei interesaţi de o carieră militară.

În Bucureşti, evenimentul începe miercuri, la Colegiul Naţional "Spiru Haret", unde vor fi prezenţi militari din Batalionul 2 Infanterie "Călugăreni".

Joi, la Liceul Teoretic "Dante Aligheri" din Capitală, şi vineri, la Şcoala gimnazială nr. 117, vor participa militari din Batalionul 265 Poliţie Militară "Tudor Vladimirescu".

Săptămâna viitoare, militari din Batalionul 2 Infanterie "Călugăreni" se vor afla luni la Colegiul Naţional "Henri Coandă" şi miercuri la Liceul de Metrologie "Traian Vuia", iar militarii din Batalionul 495 Infanterie "Ştefan Soverth" vor fi prezenţi marţi la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", iar miercuri la Liceul nr. 1 Clinceni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel