Agenția Spațială Europeană organizează expoziția ''Zilele Industriei Spaţiale''

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Centrul European de Cercetări și Tehnologii Spațiale (ESTEC) care îşi are sediul în oraşul Noordwijk din Olanda, va fi gazda celei de a-7-a ediţie a Zilelor Industrie Spaţiale (ISD).

 

ISD 2018 este o Expoziție și Conferință Internațională dedicată industriei spaţiale. Evenimentul este organizat de către Agenția Spațială Europeană (ESA) şi va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2018, potrivit site-ului evenimentului.

Zilele Industrie Spaţiale (ISD) reprezintă un eveniment unic, care oferă o ocazie excelentă comunității spațiale europene de a se întâlni și a discuta despre potențiale şi viitoare proiecte. ISD garantează posibilitatea de a pre-organiza și de a avea un număr semnificativ de întâlniri cu potențialii parteneri.

Companiile, în special IMM-urile, își pot prezenta competentele și produsele proprii și pot construi noi parteneriate în timpul întâlnirilor B2B (Business to Business) cu reprezentanţi ai altor companii din domeniul industriei spaţiale care vor fi prezenţi la eveniment.

În 2018, evenimentul este deschis și pentru cumpărătorii internaționali care caută să încheie contracte cu furnizori europeni

În plus, față de întâlnirile B2B, companiile care doresc să-și promoveze produsele și serviciile sau să-și consolideze poziția pe piață prosuselor, echipamentelor şi serviciilor spaţiale, pot, de asemenea, să aplice pentru expunerea acestora în cadrul evenimentului.

Multe laboratoare ESTEC își vor deschide porțile în timpul ISD

La eveniment şi-au anunţat prezenţa peste 1.500 de participanți, care vor lua parte la 15.500 de intalniri B2B, iar la sfârşit vor avea parte de o expoziție tehnică, conferințe și ateliere de lucru.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel