Zelenski a debarcat pe Insula Șerpilor, pentru a marca 500 de zile de conflict cu Rusia

Ionel Copcea |
Data actualizării: | Data publicării:
Zelenski, pe insula Șerpilor
Zelenski, pe insula Șerpilor

Portalul rusesc de propagandă topwar.ru a semnalat faptul că pe Internet a apărut un material video înregistrat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pe Insula Șerpilor. Videoclipul postat pe 08.06.2023 este dedicat celor 500 de zile care au trecut de la începutul războiului cu Rusia.

În urmă cu mai bine de un an, pe 30 iunie 2022, trupele ruse au părărsit Insula Șerpilor. Deocamdată nu se știe foarte clar când a fost înregistrat videoclipul lui Zelenski pe insulă. Chiar jurnaliștii ucraineni speculează faptul că acest lucru s-a produs la începutul lunii iulie, când șeful statului ucrainean a vizitat Regiunea Odesa.

Împreună cu Zelenski, pe Insula Șerpilor s-au mai aflat șeful Biroului președintelui Ucrainei, Andrii Yermak, și șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării, general maior Kirill Budanov.

3. Yermak, Ze... (1_03590900.PNG)Yermak, Zelenski și Budanov, spre insula Șerpilor

Propaganda rusă apreciază că debarcarea oficialilor ucraineni pe Insula Șerpilor are ca scop promovarea președintelui Zelenski, ca un simbol al rezistenței ucrainene, pe fundalul ”conflictului în curs”, așa cum numește Rusia invazia neprovocată din Ucraina.

În cadrele postate pe Internet, apare mai întâi o barcă ce se îndeaptă spre Insula Șerpilor. În aceasta se află luptători de securitate, Zelenski, Yermak și Budanov. Apoi, oficialii de la Kiev debarcă pe insulă.

În continuare, Zelenski și însoțitorii săi depun coroane de flori la memorialul ridicat în onoarea luptărorilor ucraineni care au murit pe insulă, după care președintele Ucrainei scrie un mesaj pe un panou. Ulterior, șeful regimului de la Kiev părăsește insula, iar coroane de flori sunt lansate pe mare în onoare armatei ucrainene distruse aici de trupele ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel