Yemen a revendicat atacul cu drone asupra Arabiei Saudite

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Generalul de brigadă Yahya Saree
Generalul de brigadă Yahya Saree

Purtătorul de cuvânt al rebelilor houthi din Yemen, generalul de brigadă Yahya Saree, a declarat, luni, că un nou tip de motoare de avioane au fost folosite de dronele din Yemen care "au fost implicate într-o incursiune masivă și precisă asupra instalațiilor petroliere din Arabia Saudită din inima regatului", transmit agențiile Tasnim și France 24.

Saree a declarat că cel de-al doilea atac asupra rafinăriilor de petrol Abqaiq și Khurais din Arabia Saudită a fost efectuat de drone care funcționau pe un alt tip de motoare, ceva între motoarele obișnuite și cele cu reacție, a raportat Al-Masirah.

El a avertizat, de asemenea, companiile străine și lucrătorii prezenți la facilitățile care au fost atacate de rebelii hothi spunând că „acele locuri sunt încă sub radarul nostru și le-am putea viza din nou în orice moment.”

„Atragem atenția regimului saudit că operațiunile noastre viitoare se vor extinde mai mult și vor fi mai dureroase, atât timp cât agresiunea și asediul lor continuă, astfel încât inamicul trebuie oprească planurile de agresiune împotriva Yemenului”, a adăugat Saree.

Vezi și: Atacuri cu drone în Arabia Saudită. Incendiu uriaș la mai multe instalaţii petroliere (Video)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel