Viktor Orban l-a felicitat pe premierul Ciucă. Budapesta spune că în pofida provocărilor, România și Ungaria au menținut cooperarea

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Premierul Nicolae Ciucă, sursă foto: Guvernul României
Premierul Nicolae Ciucă, sursă foto: Guvernul României

Premierul ungar Viktor Orban l-a felicitat pe Nicolae Ciucă, într-o scrisoare trimisă sâmbătă, pentru învestirea în funcţia de prim-ministru al guvernului român, a informat şeful biroului de presă al lui Orban, potrivit agenţiei Agerpres, care citează agenția maghiară MTI.

În mesajul de felicitare, Viktor Orban a afirmat că, în pofida provocărilor din ultimii doi ani, Ungaria şi România au reuşit să menţină dinamica cooperării lor. Pandemia de coronavirus a arătat că cele două ţări pot conta întotdeauna una pe cealaltă, a adăugat premierul de la Budapesta.

Viktor Orban s-a declarat convins că Ungaria şi România îşi pot aprofunda relaţiile prin intensificarea cooperării economice, energetice şi în transporturi, şi îşi pot consolida dialogul politic pe teme bilaterale şi europene.

Totodată, premierul ungar s-a declarat încântat să afle că partidul etnicilor maghiar din România UDMR este partener în noua coaliţie de guvernare de la Bucureşti, căreia, potrivit lui Viktor Orban, îi va aduce valoare adăugată prin experienţa şi profesionalismul său.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel