Vicepremierul rus, Dmitri Kozak, revine la Chișinău însoțit de fiul fostului șef al FSB

S.I. Catalin / 21 iun 2019 / 18:13

Vicepremierul rus, Dmitri Kozak, revine săptămâna viitoare la Chișinău. Oficialul va fi însoțit de ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patrușev.

Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova.

„Din câte cunosc, această vizită este planificată. Din delegație va mai face parte ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patruşev, care este și preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Vizita e planificată pentru săptămâna următoare, acum se discută agenda și etapele de desfașurare”, a declarat Șova.

Dmitri Patrușev este fiul lui Nikolai Patrușev, fostul șef al FSB, serviciul rus de securitate, și secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Aceeași sursă amintește că Dmitri Kozak a efectuat o vizită de lucru la începutul lunii iunie curent, în ultima săptămână când mai putea fi formată o majoritate parlamentară la Chișinău. Reprezentanții PSRM au recunoscut ulterior că, anume datorită implicării lui Kozak, s-a reușit deblocarea situației în procesul de negocieri dintre ACUM și PSRM, care au creat o majoritate parlamentară pe 8 iunie.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy