Venezuela, în prag de război civil. Armata ar fi deschis focul în protestatari - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Situația din Venezuela este din ce în ce mai gravă, iar țara se află în pragul unui război civil.

În acest moment Venezuela se confruntă cu proteste împotriva regimului, în timp ce Maduro se adresează simpatizaților săi.

Pe internet au apărut mai multe imagini filmate din stradă în care cetățenii acuză că Armata a deschis focul împotriva civililor neînarmați. Totodată, pe mai multe canale au apărut informații că în Venezuela, Garda Națională a deschis focul cu muniție de război.

Precizăm că în acest moment nu există o confirmare cu privire la acest lucru.

Cert este că noaptea trecută patru persoane au decedat în urma protestelor, iar astăzi Juan Guaido, preşedintele Parlamentului venezuelean, controlat de opoziţie, s-a autoproclamat miercuri "preşedintele în exerciţiu" al ţării în faţa a mii de susţinători reuniţi la Caracas, iar imediat liderul de la Casa Albă, Donald Trump, a anunţat că îl recunoaşte oficial ca preşedinte interimar al Venezuelei.

În filmări se poate sesiza cum se strigă din rândul protestatarilor ”Tiro!” (n.r. - Focuri de armă!) și ”Asasinule”, făcându-se referire la Nicolas Maduro.

Vă prezentăm imaginile apărute pe internet:

 

 

 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel