Varianta MiG-35 destinată exportului

DefenseRomania Team |
Data publicării:

United Aircraft Corporation subsidiara Russian Aircraft Corporation (RAC) a prezentat în cadrul unei expoziții de tehnică militară care a avut loc lângă Moscova varianta de avion MiG-35 care este destinată exportului, transmite Jane.

Subsidiara United Aircraft Corporation a Russian Aircraft Corporation (RAC) a prezentat în cadrul show-ului aerospațial MAKS 2019, organizat în Zhukovskiy aproape de Moscova, în perioada 27 August - 1 septembrie o variantă destinată exportului a aeronavei sale de luptă multirol Mikoyan-Gurevich MiG-35 (MCA)

Un purtător de cuvânt al RAC a declarat că versiunea de export MiG-35 este un MCA de generația 4++ „fabricat cu ajutorul unor tehnologii pentru aeronave din a cincea generație”. Platforma a fost echipată cu un radar cu scanare electronică (AESA) montat în bot, precum și cu un sistem electro-optic de căutare și de urmărire instalat sub fuselaj pentru angajare împotriva țintelor terestre.

MiG-35 modernizat are o greutate maximă la decolare de 24.500 kg și este alimentat de două motoare cu reacție RD-33MK de 9.000 CP. Poate atinge o viteză maximă de 2.100 km/h și un plafon maxim de zbor de 16.000 m. „Platforma oferă, de asemenea, un design modular, care permite integrarea de noi subsisteme electronice, inclusiv de origine străină”, a declarat reprezentantul RAC. 

Versiunea de export MiG-35 a primit un sistem de desemnare a țintei montat pe cască. Suita sa de armament include rachete aer-aer RVV-AE, rachete anti-nave Kh-35UE și rachete aer-sol Kh-38MLE, bombe ghidate KAB-500 și diverse bombe cu cădere liberă.

Vezi și: Rusia începe modernizarea bombardierelor strategice

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel