Varianta MiG-35 destinată exportului

DefenseRomania Team / 02 sep 2019 / 17:21

United Aircraft Corporation subsidiara Russian Aircraft Corporation (RAC) a prezentat în cadrul unei expoziții de tehnică militară care a avut loc lângă Moscova varianta de avion MiG-35 care este destinată exportului, transmite Jane.

Subsidiara United Aircraft Corporation a Russian Aircraft Corporation (RAC) a prezentat în cadrul show-ului aerospațial MAKS 2019, organizat în Zhukovskiy aproape de Moscova, în perioada 27 August - 1 septembrie o variantă destinată exportului a aeronavei sale de luptă multirol Mikoyan-Gurevich MiG-35 (MCA)

Un purtător de cuvânt al RAC a declarat că versiunea de export MiG-35 este un MCA de generația 4++ „fabricat cu ajutorul unor tehnologii pentru aeronave din a cincea generație”. Platforma a fost echipată cu un radar cu scanare electronică (AESA) montat în bot, precum și cu un sistem electro-optic de căutare și de urmărire instalat sub fuselaj pentru angajare împotriva țintelor terestre.

MiG-35 modernizat are o greutate maximă la decolare de 24.500 kg și este alimentat de două motoare cu reacție RD-33MK de 9.000 CP. Poate atinge o viteză maximă de 2.100 km/h și un plafon maxim de zbor de 16.000 m. „Platforma oferă, de asemenea, un design modular, care permite integrarea de noi subsisteme electronice, inclusiv de origine străină”, a declarat reprezentantul RAC. 

Versiunea de export MiG-35 a primit un sistem de desemnare a țintei montat pe cască. Suita sa de armament include rachete aer-aer RVV-AE, rachete anti-nave Kh-35UE și rachete aer-sol Kh-38MLE, bombe ghidate KAB-500 și diverse bombe cu cădere liberă.

Vezi și: Rusia începe modernizarea bombardierelor strategice

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy