US Navy a testat noua rachetă SM-2 Block IIIB

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Navy a anunțat că împreună cu producătorul Raytheon a testat noua rachetă US Navy SM-2 Block IIIB, transmite defence blog.

Racheta SM-2 Block IIIB a lansat, a zburat și a furnizat date de telemetrie precise în raza de acțiune și a angajat o țintă a US Navy, se arată într-un comunicat de presă.

Noua variantă SM-2 permite navelor să se apere împotriva rachetelor și a aeronavelor. Raytheon și US Navy au repornit linia de producție pentru a satisface cererea globală. SM-2 Block IIIB  dispune de noi echipamente iar procesul de fabricație a fost îmbunătățit pentru a crește eficiența.

SM-2 are o cerere ridicată datorită capacităților sale avansate și a istoriei sale de peste 2.700 de teste de zbor efectuate de US Army și partenerii internaționali", a declarat Mitch Stevison, vicepreședintele Raytheon Strategic and Naval Systems. 

Peste 11.000 de rachete SM-2 au fost livrate clienților din întreaga lume. În 2020, compania va începe să ofere Australiei, Japoniei, Coreei de Sud și Olandei mai mult de 280 de rachete din ultimul lot de producție.

Vezi și: Trageri cu rachete Griffin de pe mai multe platforme - video

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel