US Navy a primit primul avion Greyhawks cu sistem de alimentare în aer

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Escadrila 120 din cadrul US Navy a recepționat primul avion de avertizare timpurie cunoscut și sub denumirea Greyhawks care are sistem de alimentare cu combustibil în timpul zborului, transmite defenceblog.

Primul avion E-2D Hawkeye se va alătura flotei „Greyhawks”, sporind astfel eficiența Forțelor Aeriene și Navale. Pe lângă sistemul de alimentare cu combustibil care cuprinde tuburi de sondă și echipamentul asociat, upgrade-uri ale instalației electrice și de iluminat, aeronava a fost echipată cu noi modele de scaune pentru piloți, ergonomice, care vor îmbunătăți câmpul vizual în cabina de pilotaj și vor reduce oboseala în timpul misiunilor mai lungi.

Capacitatea de realimentare aeriană a aeronavei E-2D oferă posibilitatea prelungirii timpului de misiune atât timp cât este nevoie. De asemenea sistemele noi cu care este echipat avionul asigură protecție împotriva rachetelor, iar sistemul radar de ultimă generație oferă o capacitate robustă activă de rețea pentru a identifica situațiile critice. Acestea vor fi transmise forțelor comune și forțelor de intervenție.

Aceste sisteme noi oferă militarilor posibilitatea de a conștientiza mai rapid natura, volumul și tipul de atac, reducând astfel timpul de reacție.

Vezi și: India urmează să primească primele avioane Dassault Rafale

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel