US Navy a oprit căutările marinarului dispărut de la bordul portavionului USS Nimitz

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Navy a încheiat căutarea marinarului care a dispărut și despre care se presupune că a căzut peste bord duminică, au anunțat oficialii.

Tehnicianul în sisteme informatice, clasa a II-a, Ian McKnight, în vârstă de 29 de ani, se presupune că a căzut peste bord duminică de pe USS Nimitz (CVN-68), care opera în Marea Arabiei de Nord.

„În urma unei cercetări amănunțite a navei în cautarea tehnicianului de pe portavionul Nimitz, crucișătorul cu rachete ghidate USS Princeton și avioanele US Navy și Air Force au efectuat operațiuni de căutare și salvare în Marea Arabiei de Nord”, se arată într-un comunicat al Flotei a 5-a.

„Operațiunile de căutare și salvare au fost încheiate pe 8 septembrie, după încercări ample de localizare a lui McKnight”, transmite USNI News.

McKnight este încă listat ca fiind dispărut (DUSTWUN), iar rudele sale rude au fost notificate, a mai spus US Navy. Incidentul este anchetat. "Suntem profund întristați să încheiem căutarea pentru Ian McKnight", a spus comandantul portavionului USS Nimitz, Max Clark.

McKnight era originar din Carolina de Nord și s-a înrolat în US Navy în 2018 și se afla la bordul portavionului din 2019, conform înregistrărilor US Navy. A fost promovat  la începutul lunii august.

 

U.S. Navy Ends Search for Missing USS Nimitz (CVN 68) Sailor in North Arabian Sea The U.S. Navy has ended search and...

Publicată de U.S. Naval Forces Central Command / U.S. 5th Fleet pe Marţi, 8 septembrie 2020

Portavionul USS Nimitz se află zona Golfului Persic de la sfârșitul lunii iulie, ca parte a unei misiuni care a început pe 8 iunie.

Citește și: Marinar american dispărut în Marea Arabiei de Nord

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel