US Army va primi noul sistem de aeronave fără pilot Coyote Block 2

Eduard Pascu / 18 Martie 2020 / 16:00

Raytheon se pregătește să înceapă livrările unui nou sistem de aeronave fără echipaj (CUAS), lansat de la sol către US Army, la jumătatea acestui an, după finalizarea testelor de acceptare care au avut loc anul trecut în poligonul Yuma, transmite Jane. 

Sistemul va cuprinde noul interceptor Coyote Block 2 și sistemul în frecvență radio în banda Ku (KuRFS) de detectare și radar de interceptare pe 360 °.

Într-o dezvoltare paralelă, guvernul SUA a aprobat la începutul acestui an Coyote Block 2 pentru vânzări militare externe, deschizând calea pentru eventuale exporturi de astfel de arme către națiuni aliate. 

În conformitate cu prevederile unei cerințe extinse de cooperare urgentă comună, Raytheon va livra un număr nedezvăluit de Coyote Block 2 și noi unități de lansare cu patru celule, împreună cu noul sistem de frecvență radio în bandă Ku (KuRFS) de detectare și radare de interceptare la 360 °. Acestea vor fi însoțite de sistemele de comandă și control ale artileriei contra-rachetă (Forfa / C-RAM C2) furnizate de Northrop Grumman, și toate elementele vor fi integrate pe platforma obiectivă principală a armatei 4 × 4 Joint Light Tactical Vehicle (JLTV) - pentru a furniza o nouă capacitate tactică pentru serviciu.

Raytheon a dezvoltat Block 2 în mai puțin de 18 luni. Este prevăzut cu un focos cu fragmentare - semnificativ mai mare decât predecesorul său de Block 1B - conceput special pentru a aborda amenințările UAS de manevră.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy