US Army cumpără noul model de elicopter Apache AH-64E

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Departamentul Apărării din SUA a anunțat marți că va cumpăra de la gigantul Boeing noul elicopter de atac Apache AH-64E.

Apache AH-64 este cel mai avansat elicopter de luptă multirol și este folosit de armata americană cât și de un număr tot mai mare de forțe internaționale. Boeing a livrat până în prezent peste 2.100 de elicoptere Apache clienților din întreaga lume.

Versiunea AH-64E este varianta modernizată a modelului AH-64D și este preconizată a rămâne în dotarea US Army până în anul 2040.

Conform informațiilor publice, cea mai recentă variantă Apache oferă echipajului posibilitatea de a controla un vehicul aerian fără pilot, RQ-7B Shadow sau MQ-1C Grey Eagle.

Elicopterul Apache AH-64E este proiectat pentru a crește marjele de putere, fiabilitatea și eficiența pentru a se asigura că poate desfășura operațiuni de luptă pe scară largă.

Vezi și: Boeing, noi imagini cu elicopterului AH-64 Block 2 Compound

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel