US Army a blocat din nou patrulele militare ruse din nord-estul Siriei

Eduard Pascu |
Data publicării:

Forțele americane au blocat din nou patrulele militare ruse să intre în zonele controlate de kurzi în vecinătatea orașului Tel-Tamr, în zona rurală Al-Hasakah din Siria, transmite defence blog.

Potrivit presei, militarii americani au blocat trecerea convoaielor militare rusești care încearcă să aibă acces la câmpurile petroliere cheie din provincia Al-Hasakah, iar forțele ruse s-au întors la baza lor.

Mai multe vehicule blindate ale US Army au oprit vehiculele militare ruse la vest de provincia Al-Hasakah în timp ce încercau să înainteze pe autostrada M4 pentru a ajunge la câmpurile petroliere din provincie.

Tensiunile dintre forțele militare americane și ruse din nord-estul Siriei s-au accentuat, deoarece ambele părți încearcă să obțină controlul asupra câmpurilor petroliere din regiune.

Potrivit lui Al-Masdar, forțele americane și ruse s-au blocat reciproc de la a folosi drumurile aflate sub controlul lor în nord-estul Siriei, creând o situație asemănătoare războiului rece în guvernarea Al-Hasakah.

Deși președintele american Donald Trump a anunțat o victorie asupra grupului terorist Daesh și a anunțat retragerea soldaților americani, administrația americană a ajustat misiunea anul trecut, prin distribuirea mai multor sute de militari americani pentru a păzi câmpurile petroliere de grupul terorist, care a folosit petrolul sirian ca sursă principală de venit.

Vezi și: Forțele Americane blochează trecerea unui convoi militar rusesc pe autostrada M4 din Siria - Video

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel