US Air Force caută rachete S-300

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

US Air Force a publicat pe site-ul Pentagonului că este în căutare de rachete S-300PMU cod NATO SA-20 Gargoyle.

Planul US Air Force a fost anunțat pentru prima dată de publicația online The Drive, transmite Defenceblog. Conform anunțului, sistemul de rachete trebuie să reprezinte o copie fidelă a S-300. Acestea ar urma să fie folosite în cadrul unor exerciții la centrul Utah Test and Training Range. De asemenea acestea trebuie să reproducă „semnăturile multispectrale reprezentative (Electro-Optică, Infraroșu și sistemul radar)”. Deși SUA dispun de radarele folosite de Rusia acestea sunt costisitoare și greu de întreținut.

Dezvoltarea copiei fidele reprezintă o variantă mai ieftină decât radarele reale. "Sistemul S-300" este necesar pentru a asigura instruirea piloților. În prezent, sistemele de apărare aeriană S-300PMU cod NATO SA-20 Gargoyle sunt operate de Rusia, Iran, Siria, China și alte țări.

Vezi și: Ungaria cumpără rachete cu rază medie AIM-120C-7

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel