US Air Force a comandat două avioane C-37B Gulfstream

Eduard Pascu / 31 ian 2020 / 11:47

Departamentul Apărării din SUA a anunțat că a comandat pentru US Air Force două avioane C-37B Gulfstream, transmite defence blog.

Contractul, în valoare de 127,430 milioane de dolari a fost acordat companiei Gulfstream Aerospace, care aparține de General Dynamics. Lucrările vor fi efectuate în Savannah, Georgia. Se preconizează că avioanele vor fi livrate până în septembrie 2021.

C-37B este versiunea militară a aeronavelor cu rază lungă de acțiune de mare anvergură și este utilizată în principal pentru transportul oficialilor guvernamentali și ai departamentului de apărare. Aeronava este echipată cu un sistem modern de gestionare a zborurilor, cu un sistem global de poziționare prin satelit.

C-37 sunt avioane cu aripi joase, alimentate de două motoare turbofan echipate cu invertoare de tracțiune, capabile să ofere zboruri non-stop, pe orice distanță, la mare viteză.

Aeronava are un compartiment executiv pentru șase pasageri și un compartiment de personal pentru opt pasageri. Zona de bagaje are 226 de metri cubi și este complet presurizată fiind accesibilă din cabină.

Vezi și: Pentagonul a comandat 50 de avioane de transport

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy