Un Su-30 al Rusiei a interceptat trei aeronave militare americane deasupra Mării Negre (VIDEO)

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Rusia a interceptat trei aeronave militare americane care survolau o zonă neutră din Marea Neagră.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării al Federației Ruse, citat de agenția de presă Tass, o aeronavă Su-30 a Federației Ruse a interceptat un avion de patrulare maritimă P-8A Poseidon al US Navy, un avion de recunoaștere RC-135 și o aeronavă ”cisternă” de realimentare aeriană KC-135.

Rușii precizează că aeronava Su-30 a respectat regulile internaționale cu privire la menținerea distanței de siguranță la interceptare.

Episodul vine la câteva zile după ce aeronavele militare F-22 Raptor au escortat, din nou, bombardiere strategice rusești Tu-95MS.

Rusia a anunțat că interceptarea a avut loc în cursul zilei de ieri, 26 iunie, iar aeronavele militare americane au fost permanent monitorizate de către Moscova.

Ministerul Apărării de la Moscova a dat publicității și un material video cu cele trei aeronave militare americane interceptate de Su-30.

CITEȘTE ȘI: Rusia continuă provocările. Două avioane Su-35 au interceptat din nou o aeronavă a US Navy (Foto/Video)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel