Un soldat turc a fost ucis în Siria și alți patru au fost răniți

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursă foto: Ministerul Apărării de la Akara Facebook  - T.C. Millî Savunma Bakanlığı
Sursă foto: Ministerul Apărării de la Akara Facebook - T.C. Millî Savunma Bakanlığı

Un soldat turc a fost ucis și alți patru răniți într-un atac care avut loc asupra unui convoi de aprovizionare în nordul Siriei, a anunțat Ministerul Apărării Naționale din Turcia.

"În zona unde se desfășoară Operațiunea Spring Shield, unul dintre colegii noștri eroi a fost martirizat și patru au fost răniți în atacul cu rachete asupra convoiului nostru de aprovizionare. Atacul a avut loc pe 10 mai 2021", a transmis ministerul pe Twitter, anunță Anadolu.

Răniții au fost transferați la spital.

Turcia a declanșat la 1 martie operațiunea Spring Shield ca urmare a unui atac al forțelor regimului sirian asupra trupelor turcești care monitorizau încetarea focului în zona Idlib. În urma atacului sirian, care a avut loc pe 27 februarie, 33 de militari turci au fost uciși, potrivit Ministerului Apărării din Turcia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel