Un producător de drone din Spania vrea să intre pe piața din SUA

Eduard Pascu |
Data publicării:
Drona Alpha 800
Drona Alpha 800

Compania Alpha Security and Defense din Spania, producător de vehicule aeriene fără pilot va înființa o reprezentanță în Statele Unite ale Americii pentru a avea acces la clienții americani, posibil Pentagonul, transmite Jane.

Eric Freeman, CEO la Alpha Security and Defense, a declarat că compania va înființa probabil o entitate americană în următoarele patru luni și, sperăm, că vom avea și un producător de echipamente original (OEM) stabilit în SUA. El a refuzat să spună dacă există vreo oportunitate de achiziții din partea Pentagonului pe care compania o urmărește.

"Încercăm să găsim canalele de distribuție corecte în SUA", a spus Freeman. „Aceștia sunt pași importanți pentru noi, companie cu sediul în Europa, și este ceva care va deschide piața americană”.

Societatea caută clienți pentru UAV-ul său cu aripi rotative Alpha 800 pe piața americană. Alpha 800 este un mini-UAV de 14 kilograme, cu decolare și aterizare verticală (VTOL), cu motor pe benzină și este echipată cu un singur rotor. Aeronava are o autonomie de până la trei ore și poate zbura la o distanță de până la 50 km cu o capacitate de încărcare de 3 kg. De asemenea, funcționează în medii cu sistem de poziționare globală (GPS).

Vezi și: Forțele australiene și americane au testat drone pentru sprijin medical

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel