Un producător de drone din Spania vrea să intre pe piața din SUA

Eduard Pascu / 29 oct 2019 / 16:46
Drona Alpha 800
Drona Alpha 800

Compania Alpha Security and Defense din Spania, producător de vehicule aeriene fără pilot va înființa o reprezentanță în Statele Unite ale Americii pentru a avea acces la clienții americani, posibil Pentagonul, transmite Jane.

Eric Freeman, CEO la Alpha Security and Defense, a declarat că compania va înființa probabil o entitate americană în următoarele patru luni și, sperăm, că vom avea și un producător de echipamente original (OEM) stabilit în SUA. El a refuzat să spună dacă există vreo oportunitate de achiziții din partea Pentagonului pe care compania o urmărește.

"Încercăm să găsim canalele de distribuție corecte în SUA", a spus Freeman. „Aceștia sunt pași importanți pentru noi, companie cu sediul în Europa, și este ceva care va deschide piața americană”.

Societatea caută clienți pentru UAV-ul său cu aripi rotative Alpha 800 pe piața americană. Alpha 800 este un mini-UAV de 14 kilograme, cu decolare și aterizare verticală (VTOL), cu motor pe benzină și este echipată cu un singur rotor. Aeronava are o autonomie de până la trei ore și poate zbura la o distanță de până la 50 km cu o capacitate de încărcare de 3 kg. De asemenea, funcționează în medii cu sistem de poziționare globală (GPS).

Vezi și: Forțele australiene și americane au testat drone pentru sprijin medical

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy