Un parașutist britanic a supraviețuit după ce a căzut de la 4.500 de metri pe o casă și a aterizat în bucătăria unor oameni

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un soldat britanic, care participa la un exercițiu în Statele Unite, a supraviețuit unei căzături de la 4.500 de metri, după ce parașuta nu i s-a deschis corect.

Parașutistul a sărit dintr-un avion la o înălțime de 4.572 m, în timpul unui exercițiu de antrenament de grup efectuat Baza Roberts din apropiere a Gărzii Naționale din California. Militarul s-a prăbușit peste o casă după ce parașuta nu s-a deschis complet, a trecut prin acoperiș și a ajuns pe podea, în bucătărie.

A trecut prin acoperiș și a aterizat, amețit, dar nu rănit grav, în bucătărie. Imaginile îl arată încă atașat de ham, înconjurat de țiglă și alte resturi în timp ce stătea uluit pe podea.

Rose Martin, o asistentă medicală care locuiește în vecinătate a alergat să-l ajute. ”Am fost șocată. L-am verificat și ochii lui erau deschiși, dar nu eram sigură dacă a suferit răni grave. Nu am vrut ca nimeni să-l miște. Este un miracol în opinia mea, într-adevăr. Cine aterizează așa fără parașută și trăiește?”, a adăugat ea.

 

Complet conștient, dar cu o anumită durere, soldatul a fost dus la spital și tratat pentru răni moderate.

Proprietara casei, Linda Sallady, a spus că a fost uimită de faptul că nu s-au produs mai multe daune casei, având în vedere că acesta a rupt acoperișul. 

Departamentul de poliție Atascadero a transmis ”Cauza acestui eveniment a fost că parașuta nu s-a deschis complet. Acesta a fost singurul incident și toți ceilalți participanți la salt au aterizat în siguranță pe terenul de aterizare desemnat.”

De asemenea, a confirmat că proprietarii nu erau acasă în timpul accidentului, astfel încât nimeni altcineva nu a fost rănit.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel