Un parașutist britanic a supraviețuit după ce a căzut de la 4.500 de metri pe o casă și a aterizat în bucătăria unor oameni

Eduard Pascu / 14 iul 2021 / 08:22

Un soldat britanic, care participa la un exercițiu în Statele Unite, a supraviețuit unei căzături de la 4.500 de metri, după ce parașuta nu i s-a deschis corect.

Parașutistul a sărit dintr-un avion la o înălțime de 4.572 m, în timpul unui exercițiu de antrenament de grup efectuat Baza Roberts din apropiere a Gărzii Naționale din California. Militarul s-a prăbușit peste o casă după ce parașuta nu s-a deschis complet, a trecut prin acoperiș și a ajuns pe podea, în bucătărie.

A trecut prin acoperiș și a aterizat, amețit, dar nu rănit grav, în bucătărie. Imaginile îl arată încă atașat de ham, înconjurat de țiglă și alte resturi în timp ce stătea uluit pe podea.

Rose Martin, o asistentă medicală care locuiește în vecinătate a alergat să-l ajute. ”Am fost șocată. L-am verificat și ochii lui erau deschiși, dar nu eram sigură dacă a suferit răni grave. Nu am vrut ca nimeni să-l miște. Este un miracol în opinia mea, într-adevăr. Cine aterizează așa fără parașută și trăiește?”, a adăugat ea.

 

Complet conștient, dar cu o anumită durere, soldatul a fost dus la spital și tratat pentru răni moderate.

Proprietara casei, Linda Sallady, a spus că a fost uimită de faptul că nu s-au produs mai multe daune casei, având în vedere că acesta a rupt acoperișul. 

Departamentul de poliție Atascadero a transmis ”Cauza acestui eveniment a fost că parașuta nu s-a deschis complet. Acesta a fost singurul incident și toți ceilalți participanți la salt au aterizat în siguranță pe terenul de aterizare desemnat.”

De asemenea, a confirmat că proprietarii nu erau acasă în timpul accidentului, astfel încât nimeni altcineva nu a fost rănit.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy