Un nou sistem de senzori ultrasensibili a fost produs de Fixview

Eduard Pascu |
Data publicării:

Compania argentiniană Fixview, specializată în dezvoltarea și producția sistemelor electro-optice a lansat noul sistem FV300.

FV300 reprezintă o familie de senzori electro-optici / infraroșu (EO / IR) de înaltă definiție pentru a răspunde cerințelor specifice ale clienților. Acestea pot include camere de zi și IR și dispozitive de măsurare a distanței laser.

Corpul giroscopic FV300 a fost selectat pentru echiparea vehiculului aerian fără pilot (UAV) Fuerza Aérea Argentina (FAA) Vigia 2B, care este în curs de dezvoltare de către departamentul de cercetare și dezvoltare FAA, din Argentina.

Conform specificațiilor companiei, turela FV300 are un diametru de 300 mm și o greutate neîncărcată de 17 kg, permițându-i să fie montată pe aeronave mici, inclusiv UAV-uri. Poate fi echipat cu o cameră foto de 1080p full HD, cu zoom optic de 30x și zoom digital 2-4 × și un câmp de vizualizare larg (FoV) de 63,7 ° și respectiv 2,3 °.

Poate fi de asemenea echipat cu o cameră IR care cuprinde o matrice IR (MWIR) răcită de 3-5 μm cu rezoluție de 640 × 512 pixeli și zoom optic continuu de 18-275 mm, care oferă un FoV extins de 30,6 ° × 24,5 ° și FoV îngust de 2,05 ° x 1,64 °.

Un pointer laser de clasă 3B cu ieșire de 100 mW și un detector de distanță de 1,5 μm de clasă 1, cu o rază de acțiune de până la 10 km, poate fi montat dacă este necesar.

Vigia 2B va fi echipată cu un kit care cuprinde, turela FV300 un suport EO / IR de care include bateriile sale și un sistem de transmisie cu datalink pentru a trimite imaginile către operatorul de sol. În total dispozitivul cântărește 40 kg.  Are posibilitatea de a transmite date pe o rază de până la 150 km.

Vezi și: Armata SUA acordă un contract Northrop Grumman pentru sistemele de localizare a țintei prin laser

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel