Un grup de partizanii ucraineni se laudă că are sub supraveghere o altă locație din Peninsula Crimeea unde se află desfăşurate mai multe trupe ruse

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Mișcarea de partizani ucraineni ''Atesh'' a descoperit locul de desfășurare a Brigăzii ruse 126 de Apărare Costieră a Federației Ruse în apropiere de satul Perevalne din Peninsula Crimeea. Sursa foto: Mișcarea de partizani ''Atesh''/Telegram.
Mișcarea de partizani ucraineni ''Atesh'' a descoperit locul de desfășurare a Brigăzii ruse 126 de Apărare Costieră a Federației Ruse în apropiere de satul Perevalne din Peninsula Crimeea. Sursa foto: Mișcarea de partizani ''Atesh''/Telegram.

Mișcarea de partizani ucraineni ''Atesh'' a descoperit locul de desfășurare a Brigăzii ruse 126 de Apărare Costieră a Federației Ruse în apropiere de satul Perevalne din Peninsula Crimeea. Mișcarea ''Atesh'' a raportat pe canalul său de Telegram că partizanii au descoperit o unitate militară cu un număr mare de soldaţi ruși. Cei mai mulți dintre ei nu sunt localnici, au un anumit accent, precum și anumite însemne pe uniformele lor. Se presupune că o parte dintre militarii ruşi desfăşuraţi aici sunt aduşi din Tatarstan, Cecenia şi Daghestan.

Se știe că există un punct de control în apropierea acestei aşezări militare. Acolo sunt doi militari de serviciu, întăriți de un echipaj de poliție. Poliția militară patrulează de-a lungul gardului unității militare. Există 15 camioane KAMAZ parcate lângă punctul de control principal.

Atesh susține că majoritatea militarilor unității închiriază locuințe în satul Perevalne și că locul de desfășurare permanentă a Brigăzii ruse 126 de Apărare Costieră este folosit în prezent ca punct de tranzit înainte de transferul personalului în zona de luptă.

Agenții mișcării își continuă activitatea în teritoriile ocupate temporar, precum și în cadrul forțelor de securitate și al forțelor armate rusești. Aceștia oferă o asistență extraordinară pentru misiunile care au ca obiectiv eliberarea teritoriilor ucrainene de invadatorii ruși.

Anterior, Mișcarea de partizani ucraineni ''Atesh'' a raportat că rușii s-au pregătit să folosească sistemele Pantsir-S1 pentru a contracara eventuale provocări care ar putea apărea pe raza teritoriile ocupate temporar în timpul ''alegerilor ranjate'' pentru Vladimir Putin.

Partizanii înregistrează mișcările echipamentelor militare rusești, precum și împărtășesc informațiile cu Forțele de Apărare ale Ucrainei pentru a facilita efectuarea unei lovituri asupra sistemelor de rachete "la momentul potrivit".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel