Un elicopter UH-60 Black Hawk s-a prăbuşit în statul New York (Foto/Video). Trei militari ai Gărzii Naţionale au murit

S.I. Catalin |
Data publicării:

Garda Națională a SUA din New York a raportat, în dimineaţa aceste zile, că un elicopter UH-60 Black Hawk s-a prăbușit în apropiere de orașul Mendon, chiar la sud de Rochester (NY), la 20 ianuarie 2021. Din nefericire, accidentul a dus la moartea a trei membri ai echipajului.

Elicopterul UH-60 Black Hawk care s-a prăbușit era unul medical şi se afla într-o misiune de antrenament, precizează CNN.

Cel mai probabil, în timpul zborului elicopterul Black Hawk a suferit probleme tehnice la motor.

Garda Națională a Armatei SUA a declarat într-un comunicat de presă că elicopterul făcea parte din Primul Batalion al Regimentului C, din cadrul Batalionului 171 de Suport Aviatic.

Un elicopter al Poliției de Stat din New York a asistat la căutarea potențialilor supraviețuitori, planând peste locul accidentului.

La solicitarea guvernatorului din New York, Andrew Cuomo, steagurile SUA de pe clădiri au fost coborâte în bernă.

„Suntem devastaţi de ştirea prăbuşirii unui elicopter al Gărzii Naţionale din New York în Menton, care a dus la moartea a trei soldaţi curajoşi, care se aflau într-o misiune de instrucţie”, a precizat pe Twitter, Andrew Cuomo.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel