Un camion care transporta un Su-34 a derapat și a ieșit de pe carosabil în Rusia (Video)

Sursă foto: Captură @Twitter via Defence Blog
Sursă foto: Captură @Twitter via Defence Blog

Un camion care transporta un avion de bombardament rus de tip Su-34 a ieșit de pe carosabil pe un drum din Federația Rusă.

Potrivit unui material video devenit viral pe rețelele de socializare, și citat de Defence Blog, incidentul a avut loc în sud-vestul Rusiei în regiunea Saratov.

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului și nici nu se precizează dacă aeronava a suferit avarii.

Cel mai probabil camionul a derapat din cauza condițiilor meteo. Sursa citată precizează că avionul de tip Su-34 era transportat către Școala Militară de Aviație din Saratov, când a derapat și a ajuns într-un șanț plin cu zăpadă.

Video Twitter @Хуёвый Москаль:

 

Amintim că la începutul acestei luni DefenseRomania a scris despre faptul că Serviciul de presă al Regiunii Militare Est din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că unitatea militară de aviație din Regiunea Khabarovsk a primit în dotare noi bombardiere de front de tip Su-34.

Su-34 este un avion supersonic de vânătoare și bombardament. Acesta face parte din generația 4++ și este capabil să îndeplinească misiuni în mod independent, fără sprijinului aerian al avioanelor de vânătoare. Aeronava dispune de capabilități performante, care îi permit să ducă lupta aeriană cu orice avion de vânătoare al adversarului, în condiții egale.

Avionul Su-34 a fost dezvoltat de compania Sukhoi, parte a Corporației întrunite constructoare de aeronave, și a început să fie produs în serie în anul 2005. Acesta este destinat pentru distrugerea obiectivelor terestre și a țintelor aeriene ale adversarului, în orice condiții meteorologice, pe timp de zi sau de noapte. Aeronava dispune de rachete dirijate cu rază lungă de acțiune din clasele aer-sol și aer-aer. Viteza de zbor este de până la 1.900 de kilometri pe oră, iar autonomia de 4.000 de kilometri. Avionul, cu un echipaj format din doi militari, poate primi la bord o încărcătură de luptă de până la opt tone.

CITEȘTE ȘI: Rușii reprofilează aeronavele Su-34. Echipajele bombardierelor vor învăța să doboare avioane

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel