Un C-130 Hercules american a ratat aterizarea, izbindu-se de un zid

Darius Muresan / 09 iun 2020 / 18:54

O aeronavă americană C-130 Hercules a ratat aterizarea în Irak.

Potrivit revistei Scramble Magazine, incidentul a avut loc la baza militară Taji din Irak. Aeronava C-130 Hercules a ieșit de pe pistă și s-a izbit de un zid.

Patru membri ai echipajului, din care cei doi piloți, au suferit răni, dar se află în afara oricărui pericol. 

Aeronava s-a izbit de un zid iar în urma incidentului a izbucnit un incendiu. Din fericire, alți cinci membri ai echipajului și 22 de pasageri ai aeronavei au reușit să coboare din aeronavă fără să fi suferit nicio rană.

Cele patru persoane rănite în urma incidentului se află sub supraveghere medicală la unitatea medicală a bazei militare Taji.

Aeronava a suferit daune iar în prezent autoritățile americane au demarat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

 

Totodată, informația este confirmată și de Air Force Times, care citează un comunicat al Combined Joint Task Force-Operation Inherent Resolve și anunță că incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, la ora 10:10 dimineața, ora Irakului. 

Sursa citată precizează pompierii și echipele de salvare au ajuns imediat la locul accidentului, acordând asistență medicală celor răniți și limitând daunele aeronavei americane.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy