Un C-130 Hercules american a ratat aterizarea, izbindu-se de un zid

Darius Muresan |
Data publicării:

O aeronavă americană C-130 Hercules a ratat aterizarea în Irak.

Potrivit revistei Scramble Magazine, incidentul a avut loc la baza militară Taji din Irak. Aeronava C-130 Hercules a ieșit de pe pistă și s-a izbit de un zid.

Patru membri ai echipajului, din care cei doi piloți, au suferit răni, dar se află în afara oricărui pericol. 

Aeronava s-a izbit de un zid iar în urma incidentului a izbucnit un incendiu. Din fericire, alți cinci membri ai echipajului și 22 de pasageri ai aeronavei au reușit să coboare din aeronavă fără să fi suferit nicio rană.

Cele patru persoane rănite în urma incidentului se află sub supraveghere medicală la unitatea medicală a bazei militare Taji.

Aeronava a suferit daune iar în prezent autoritățile americane au demarat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

 

Totodată, informația este confirmată și de Air Force Times, care citează un comunicat al Combined Joint Task Force-Operation Inherent Resolve și anunță că incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, la ora 10:10 dimineața, ora Irakului. 

Sursa citată precizează pompierii și echipele de salvare au ajuns imediat la locul accidentului, acordând asistență medicală celor răniți și limitând daunele aeronavei americane.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel