Un bombardier rusesc Suhoi Su-34 s-a prăbuşit în Regiunea Khabarovsk

S.I. Catalin / 21 oct 2020 / 15:41

Un bombardier cu dublă comandă Suhoi Su-34 (numele de raport al NATO „Fullback” ) s-a prăbuşit, în cursul zilei de astăzi, în Regiunea Khabarovsk din Orientul Îndepărtat rus, în timpul unui zbor de antrenament, se precizează într-un comunicat de presă al ministerului rus al Apărării, citat de agenţiile TASS şi RIA Novosti.

După cum se precizează în comunicatul de presă, piloții au reușit să se catapulteze la timp, iar starea lor de sănătate este stabilă. 

Totodată, se precizează că aeronava efectua un zbor de antrenament, fără a avea muniţie la bord. La impactul cu solul, aeronava nu a produs alte pagube materiale, deoarece s-a prăbuşit într-o zonă împădurită. 

O sursă din ministerul rus al Apărării a declarat pentru RIA Novosti, sub protecţia anonimatului, că o defecțiune tehnică ar putea fi cauza care a dus la prăbuşirea avionului Suhoi Su-34.

În prezent să fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate care sunt cauzele care au dus la prăbuşirea  bombardierului cu dublă comandă Suhoi Su-34.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy