Un bombardier B-17 s-a prăbușit în Connecticut

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un bombardier B-17 aparținând US Air Force s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul International Bradley din Connecticut, transmite postul de televiziune american CBS.

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva ore și s-a soldat cu șapte morți și șapte răniți grav care au fost transportați la spital. „Un bombardier B-17 a căzut pe Aeroportul Internațional Bradley din Connecticut. Potrivit autorităților, după ce a detectat o defecțiune a motorului 4, echipajul a încercat să se întoarcă pe aeroportul de plecare, însă la aterizare, avionul s-a prăbușit pe un hangar, care conținea containere cu antigel. S-a raportat că avionul, împreună cu alte patru aeronave retro-militare, au luat parte la expozițiile și zborurile demonstrative ale „Wings of Liberty”, transmite CBS.

Vezi și: Mii de tancuri Abrams M1 și vehicule de luptă Bradley M2 se îndreaptă către Europa

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel