Un avion ucrainean s-a prăbuşit după decolarea de la Teheran (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, având la bord cel puţin 170 de pasageri, s-a prăbuşit miercuri la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran din cauza unei defecţiuni, anunţă Reuters, AFP şi DPA.

Aparatul de zbor a căzut în apropierea aeroportului şi a fost cuprins de flăcări. Un reprezentant al Ministerului de Externe ucrainean a declarat la Kiev că toate persoanele aflate în avion şi-au pierdut viaţa.

Deocamdată nu există o declaraţie din partea companiei Ukraine International Airlines.

''Focul este atât de intens încât nu putem efectua nicio operaţiune de salvare. Avem 22 de ambulanţe, patru autospeciale şi un elicopter la locul incidentului'', a declarat şeful Serviciului pentru situaţii de urgenţă iranian, Pirhossein Koulivand, pentru postul de televiziune public iranian, potrivit Agerpres.  

Reza Jafarzadeh, purtător de cuvânt al Organizaţiei pentru aviaţie civilă din Iran, a declarat că numărul pasagerilor aflaţi la bord era 170.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prăbuşit efectua zborul PS 752 şi se îndrepta spre Kiev. Avionul era în funcţiune de trei ani.

Agenţia de presă oficială iraniană IRNA a menţionat că potrivit informaţiilor preliminare ''avionul se îndrepta spre Kiev şi avea la bord 180 de persoane''. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel