Un avion Su-25 al Rusiei s-a prăbușit în Marea Azov (Video). Momentul a fost suprins de camerele de filmat

Darius Muresan |
Data publicării:
Su-25, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia
Su-25, sursă foto: Ministerul Apărării din Rusia

Un avion de atac Su-25 s-a prăbuşit luni în Marea Azov, în apropiere de oraşul Eisk, dar pilotul a reuşit să se catapulteze, au indicat responsabili locali într-un comunicat difuzat pe reţelele de socializare, iar primele informaţii relevă că a fost vorba de o defecţiune tehnică, potrivit Agerpres, care citează Reuters şi TASS.

Înregistrări video neverificate care circulă pe reţele de socializare par să arate o paraşută care coboară deasupra mării în apropiere de o plajă. Eisk se află în regiunea Krasnodar din sud-vestul Rusiei.

Youtube video image

Oficialii din această regiune rusă au declarat ca pilotul a fost recuperat din apă. Potrivit canalului de Telegram Mash, pilotul a fost adus la ţărm în stare gravă, unde i s-a acordat primul ajutor, potrivit media de stat ruse.

Conform datelor preliminare, cauza accidentului în apropiere de Eisk ar fi o defecţiune a motorului, au indicat responsabili din Districtul militar de Sud al Rusiei, potrivit TASS.

De partea opusă a Mării Azov, în dreptul Eisk, se află regiunea Doneţk, din estul Ucrainei, ocupată în prezent de forţele ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel