Un avion rusesc MiG-31 a interceptat o aeronavă P-3 Orion a Forțelor Aeriene Novegiene în Marea Barents

Eduard Pascu |
Data publicării:
MiG-31 Sursa foto: Ministerul Apararii din Rusia
MiG-31 Sursa foto: Ministerul Apararii din Rusia

Un avion rus MiG-31 a fost ridicat de la sol pentru a intercepta un avion de patrulare maritimă P-3 Orion al Forțelor Aeriene Norvegiene care zbura peste Marea Barents, a informat biroul de presă al Flotei de Nord.

Radarele rusești au detectat o țintă aeriană care se apropia de granița de stat. Un interceptor MiG-31 care aparținea Flotei de Nord a Federației Ruse a decolat pentru a identifica ținta, a precizat biroul de presă, citat de agenția de presă TASS.

”Echipajul luptătorului rus a identificat ținta aeriană ca fiind un avion de patrulare maritimă P-3C Orion al Forțelor Aeriene Norvegiene și l-a escortat peste Marea Barents”, se mai precizează în comunicat.

După ce avionul militar norvegian s-a îndepărtat de granița de stat rusă, aeronava MiG-31 s-a întors în siguranță la bază, mai precizează rușii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel