Un avion NATO a interceptat aeronava ministrului rus al Apărării, acuză Moscova (VIDEO)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Moscova susţine că un avion militar al NATO a încercat să se apropie de o aeronavă la bordul căreia se afla ministrul rus al Apărării, Sergei Shoigu.

Un avion militar al Alianţei Nord-Atlantice s-a apropiat periculos marţi, deasupra Mării Baltice, de aeronava ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, anunţă autorităţile ruse.

Un avion multirol de tip F-18 aparţinând NATO s-a apropiat de aeronava ministrului Apărării, Serghei Şoigu, deasupra Mării Baltice, în spaţiul aerian internaţional, a comunicat Ministerul rus al Apărării, citat de agenţiile de presă Interfax şi Sputnik.

Avioane ruse de tip Suhoi Su-27 au intervenit pentru protejarea aeronavei ruse, iar aparatul F-18 s-a îndepărtat fără incidente, informează mediafax.ro.

Serghei Şoigu se deplasa cu avionul din enclava rusă Kaliningrad spre Moscova în momentul producerii incidentului. În Kaliningrad, Şoigu a participat între altele la o ceremonie de inaugurare a construcţiei unei viitoare sucursale a Academiei Navale Nahimov, scrie TASS.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel