Un avion Hawk T1 al Royal Navy s-a prăbușit

Eduard Pascu |
Data publicării:
Avion Hawk T1 Sursa foto: Royal Navy
Avion Hawk T1 Sursa foto: Royal Navy

Un avion Hawk T1 al Royal Navy s-a prăbușit joi dimineață în Cornwall, sud-vestul Angliei, au anunțat surse oficiale.

"Serviciile de urgență se află în prezent în zona St Martins din Helston după ce a fost semnalată probușirea unui avion", se arată într-o declarație a Poliției Devon și Cornwall.

”Publicul este rugat să evite zona în timp ce primii respondenți participă la intervenție”,se mai arată în mesajul poliției, citat de Anadolu.

Ambii piloți s-au catapultat și au scăpat cu viață. Avionul Hawk T1 făcea parte din escadrila aeriană navală 736, cu baza la Culdrose, potrivit unei declarații a Ministerului Apărării.

Anterior, mass-media locală a anunțat că un avion Hawk T1 al Royal Air Force s-a prăbușit, dar oficialii ulteriori au confirmat că este vorba de un avion al forțelor navale.

Ministerul a mai spus că a fost dispusă o anchetă asupra accidentului.

Poliția a confirmat că ”Două persoane au fost tratate în ambulanță la fața locului și vor fi duse la spital. În prezent, leziunile lor nu le pot pune viața în pericol”.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel