Un avion de pasageri al Air India s-a rupt în două la aterizare (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un avion al companiei Air India, cu 190 de pasageri la bord, s-a rupt în două la aterizarea, pe aeroportul Karipur din Kozhikode, India.

Update: Potrivit ultimului bilanț, cel puțin 18 persoane au murit în urma accidentului. La bordul avionului Boeing 737 care s-a rupt în două la aterizare se aflau 190 de persoane.

Știrea inițială:

Cel puţin 14 oameni au murit şi 15 sunt răniţi grav după ce un avion al Air India care transporta 191 de pasageri şi membri ai echipajului a părăsit pista la aterizarea pe aeroportul din Kozhikode, în vestul Indiei, şi s-a rupt în două, a anunţat poliţia, citată de AFP. "Pot să confirm că există cel puţin 14 morţi, iar 15 alţi pasageri sunt foarte grav răniţi", a declarat pentru AFP un responsabil al poliţiei locale, Abdul Karim.

"Ni s-a spus că toţi cei care au supravieţuit accidentului au fost răniţi", a declarat un alt responsabil al poliţiei, Sujith Das. El a vorbit despre "cel puţin 89 de persoane" spitalizate pentru moment la Kozhikode, în statul Kerala, transmite Agerpres.

 

Știrea inițială

Cel puţin doi oameni au murit şi 35 sunt răniţi după ce un avion Boeing 737, al companiei Air India care transporta 191 de pasageri a părăsit pista la aterizarea pe un aeroport din Calicut, în vestul Indiei, a declarat un oficial din poliţie, citat de Reuters.

Avionul venea de la Dubai şi a ieşit de pe pistă la momentul aterizării. Iniţial un purtător de cuvânt al Air India a declarat că "mai mulţi pasageri sunt răniţi".

Conform CNN unul dintre piloți și doi pasageri ar fi morți. Echipele de salvare se află la fața locului. Misiunea este în dinamică.

La bordul aeronavei se aflau 174 de pasageri adulți, 10 copii, 2 piloți și 5 membri ai echipajului de cabină. Fuselajul avionului s-a rupt în două după ce a ieşit de pe pistă şi secţiunile au ajuns într-o vale, au relatat canalele de televiziune locale.

Nu s-a declanşat niciun incendiu la bord, a mai precizat Ministerul Aviaţiei Civile. În zona în care avionul a aterizat ploua torenţial, au mai precizat autorităţile.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel