UMS SKELDAR și Marshall Land Systems prezintă la DSEI sistemul aerian detașabil fără echipaj (BDUAS) pentru câmpul de luptă

UMS SKELDAR și Marshall Land Systems au dezvoltat împreună o soluție de container extensibil pentru a sprijini desfășurarea și operarea rapidă a aeronavelor cu aripă rotativă fără echipaj.

La expoziția DSEI de anul acesta UMS SKELDAR și Marshall Land Systems au prezentat o soluție de mobilitate rapidă dezvoltată împreună pentru operarea dronelor produse de UMS Skeldar.

Dezvăluit astăzi la Defence and Security Equipment International (DSEI) 2023, Battlefield Deployable Uncrewed Aerial System (BDUAS) stabilește un nou standard al industriei, oferind un nivel de funcționalitate, versatilitate și mobilitate fără precedent, menținând în același timp o amprentă logistică minimă pentru utilizatorul final.

Containerele standardizate și modulare BDUAS oferă o abordare all-in-one pentru desfășurarea dinamică pe teren, asigurând transportul și depozitarea extrem de mobilă a sistemelor aeriene fără pilot la bord (UAS) produse de UMS Skeldar, lider în industrie, precum și o zonă de întreținere și o a doua stație de pilotaj la distanță (RPS) dedicată, care poate găzdui doi operatori.

Containerele BDUAS au fost proiectate de Marshall Land Systems pentru a respecta atât standardele de securitate, cât și cele de apărare NATO, fiind în același timp și conforme cu specificațiile ISO globale pentru containere. Această compatibilitate permite un transport fără probleme pe calea aerului, pe uscat, pe șosea și pe calea ferată, asigurând accesul ușor în orice locație - inclusiv transferul între domeniul naval și cel terestru.

Datorită naturii lor modulare, containerele pot fi reconfigurate rapid pentru a fi utilizate în condiții extreme, inclusiv în medii cu temperaturi cuprinse între -32C și +49C ca bază de referință, cu opțiuni disponibile pentru a fi extinse până la -51C și +55C, dacă este necesar. Capacitățile de conservare și îmbunătățire (Pre En) sunt, de asemenea, încorporate la variantele standard.

Directorul general al Marshall Land Systems, Gary Moynehan, a declarat: "Suntem mândri că am dezvoltat împreună cu UMS SKELDAR acest container pentru vehicule aeriene fără pilot, cu o capacitate unică. Prin combinarea expertizei noastre, am creat un produs care schimbă regulile jocului și care extinde opțiunile pentru operațiunile militare.

Sistemul BDUAS este extrem de important pentru misiuni critice, cum ar fi inspecția frontierelor în Europa Centrală și de Est, unde informațiile în timp real sunt de o importanță capitală, precum și pentru operațiunile de tip ISR atât pe uscat, cât și pe mare în întreaga lume. Versatilitatea și capacitățile de desfășurare rapidă ale BDUAS vor spori considerabil eficiența și eficacitatea operațiunilor de apărare."

"Suntem încântați să participăm la acest demers revoluționar, valorificând parteneriatul nostru strategic cu Marshall Land Systems pentru a livra un produs care va stabili un nou punct de referință în industrie", a declarat Richard Hjelmberg, vicepreședinte al departamentului de dezvoltare a afacerilor de la UMS SKELDAR.

“In teren, containerul BDUAS oferă o amenajare bine concepută, incluzând un spațiu de depozitare amplu în mijloc, un atelier de reparații pe o parte și o stație de control la sol sau o stație de pilotaj pe cealaltă parte. Containerul extensibil este o dovadă a devotamentului nostru față de inovație și a angajamentului nostru de a dota forțele armate cu soluții de ultimă generație."

UMS SKELDAR și Marshall Land Systems prezintă BDUAS în această săptămână la DSEI, una dintre cele mai mari expoziții de apărare și securitate din lume.

UMS SKELDAR, o societate mixtă între Saab și UMS AERO Group, este principalul furnizor european de sisteme de aeronave pilotate de la distanță (RPAS), inclusiv V-200

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel