Ultima Ordonanță Militară, nr 12: Carantina în Suceava a fost ridicată

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că se ridică, de miercuri seara, carantina în mai multe localităţi din judeţul Suceava, inclusiv în municipiu.

În acest sens a fost adoptată Ordonanţa militară nr. 12.

"Din această seară se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă, formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcia, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei.

Aş dori să mulţumesc compatrioţilor din judeţul Suceava pentru efortul, dăruirea şi implicarea lor din această perioadă, când prin tot ceea ce au făcut, au avut grijă de sănătatea celor dragi şi au protejat pe ceilalţi cetăţeni din zonele limitrofe şi din toată ţara. Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători", a declarat Marcel Vela, în cadrul unui anunț pe care l-a făcut în seara asta, de la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Carnatina în Suceava și în zona limitrofă a fost instaurată pe data de 30 martie ca urmare a focarului de COVID-19.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel