Ucraina pregătește noi sancțiuni împotriva Rusiei

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Guvernul ucrainean intenționează să extindă sancțiunile împotriva Rusiei, dar și a câtorva companii străine, participante la diverse proiecte investiționale din Crimeea. Decizia a fost luată la o ședință a cabinetului de miniștri, propunerea urmând să fie trimisă Consiliului Național pentru Securitate și Apărare, transmite paginaderusia.

Sancțiunile vizează o serie de persoane juridice care sunt implicate în construcția conductei de gaz Krasnodar-Crimeea și în extracția ilegală de hidrocarburi. În total vor fi sancționate suplimentar 24 de companii înregistrate în Rusia, dintre care șase sunt din Crimeea.

De asemenea, Guvernul de la Kiev propune includerea pe lista neagră și a unor companii înregistrate în China, Turcia și Bosnia și Herțegovina. Toate sunt implicate în construcția conductei magistrale de gaz.

Vezi și: Ucraina a eliberat echipajul petrolierului rusesc. Nava rămâne reținută de Kiev

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel