Turcia: Elicopterul T625, primul zbor - Video

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Elicopterul multirol T625, dezvoltat pe plan local de Turcia, a efectuat primul zbor pe 6 septembrie.

Elicopterul dotat cu două motoare, a zburat timp de 20 de minute în Ankara, capitala turcă, informează janes.com. În timpul zborului a fost efectuată o evaluare inițială a caracteristicilor generale, a transmisiei și a sistemelor de rotoare.

Modelul T625 a fost conceput pentru obiective militare, paramilitare și civile. Elicopterul poate transporta pe lângă cei doi piloți și 12 pasageri.

Caracteristicile principale ale designului includ un rotor principal cu cinci bile și un rotor cu coadă cu patru bile pentru a reduce la minimum vibrațiile și zgomotul, precum și o capacitate de rulare de 30 de minute pentru cutia de viteze. 

Datorită caracteristicilor sale, elicopterul poate să îndeplinească misiuni în toate locațiile geografice sub orice  condiții climatice. Totodată, producția în serie a modelului T625 va fi lansată în 2021.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel