Turcia a trimis un elicopter de atac T129 în Azerbaidjan (Foto/Video)

DefenseRomania Team / 30 iul 2020 / 20:23

Forțele armate turce au desfășurat mai multe aeronave militare în Azerbaidjan, printre care şi un elicopter de atac T129, potrivit Ministerului Apărării din Azerbaidjan.

Ministerul Apărării din Azerbaidjan a precizat într-un comunicat de presă că desfăşurarea acestor elicoptere se înscrie domeniul de aplicare al acordului de cooperare militară dintre Azerbaidjan și Turcia. Un grup de soldați și avioane din Forțele Armate Turce, care vor lua parte la exerciții militare, au ajuns pe un aeroport din regiunea Nakhichevan.

La Nakhichevan au fost aduse aeronavele de transport militare A400M ale Forțelor Aeriene Turce și elicopterul T129 Atak.

Exercițiile militare vor avea loc în regiunea Nakhichevan, cu participarea forțelor terestre și a forțelor aeriene din ambele țări. Elementele care vor fi incluse în exercițiile comune vor include personal militar, vehicule blindate, unitățile de artilerie, precum și tehnică militară de aviaţie din ambele ţări. Conform planului de desfăşurare a exerciţiilor militare acestea se vor în perioada 29 iulie - 10 august.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy