Turcia a efectuat bombardamente aeriene în nordul Irakului

Eduard Pascu |
Data publicării:

Forțele aeriene turcești au efectuat o serie de bombardamente asupra unor poziții ocupate de membrii PKK în nordul Irakului, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării din Turcia.

Forțele aeriene turcești au neutralizat un total de opt teroriști PKK din nordul Irakului. Misiunea care a avut loc în regiunea Gara a fost efectuată cu sprijinul Organizației Naționale de Informații, se mai arată în documentul citat de agenția turcă Anadolu

Autoritățile turce folosesc cuvântul „neutralizat” cu referire la teroriștii uciși sau capturați. Aceștia spun că teroriștii PKK se ascund adesea în nordul Irakului unde planifică atacuri în Turcia.

În campania teroristă de peste 30 de ani împotriva Turciei, PKK - catalogată ca organizație teroristă de Turcia, SUA și UE - este responsabilă pentru moartea a peste 40.000 de persoane, inclusiv femei și copii.

Citește și: Ministrul francez al Forțelor Armate, Florence Parly: Gruparea Stat Islamic renaște în Siria și Irak

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel