Trump, trufaș după achitare: Congresul ar trebui să șteargă impeachmentul. A fost o farsă!

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Donald Trump a declarat că Congresul ar trebui ''să şteargă'' punerea sa sub acuzare care i-a adus un proces de destituire, în pofida achitării sale miercuri în Senat, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Ar trebui să se şteargă 'impeachmentul' în Camera Reprezentanţilor?'', unde aleşii democraţi l-au pus sub acuzare pe 18 decembrie, a întrebat preşedintele american adresându-se unor jurnalişti la Casa Albă. ''Ar trebui, pentru că a fost o farsă'', a răspuns el de asemenea.

De la achitarea sa miercuri, miliardarul republican a bravat şi a făcut furori împotriva adversarilor săi politici.

Joi, într-un discurs de o oră, el a marcat prima pagină a cotidianului Washington Post, pe care se afla scris ''Trump achitat''.

"Nu este o conferinţă de presă, nu este un discurs", a spus el. ''Este o sărbătoare'', a afirmat liderul de la Casa Albă.

Cu această pagină - care s-a deschis în această vară cu dezvăluiri despre presiunile exercitate de Donald Trump asupra Ucrainei - acum închisă, miliardarul republican se poate concentra asupra campaniei sale de realegere la Casa Albă.

Vineri dimineaţă, el a scris pe Twitter un al mesaj ironic la adresa adversarilor săi democraţi, acuzându-i de problemele tehnice cu care s-au confruntat în prima etapă a alegerilor primare ale partidul lor, luni, în Iowa.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel