Trump, trufaș după achitare: Congresul ar trebui să șteargă impeachmentul. A fost o farsă!

Tudor Curtifan / 07 feb 2020 / 23:22

Donald Trump a declarat că Congresul ar trebui ''să şteargă'' punerea sa sub acuzare care i-a adus un proces de destituire, în pofida achitării sale miercuri în Senat, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Ar trebui să se şteargă 'impeachmentul' în Camera Reprezentanţilor?'', unde aleşii democraţi l-au pus sub acuzare pe 18 decembrie, a întrebat preşedintele american adresându-se unor jurnalişti la Casa Albă. ''Ar trebui, pentru că a fost o farsă'', a răspuns el de asemenea.

De la achitarea sa miercuri, miliardarul republican a bravat şi a făcut furori împotriva adversarilor săi politici.

Joi, într-un discurs de o oră, el a marcat prima pagină a cotidianului Washington Post, pe care se afla scris ''Trump achitat''.

"Nu este o conferinţă de presă, nu este un discurs", a spus el. ''Este o sărbătoare'', a afirmat liderul de la Casa Albă.

Cu această pagină - care s-a deschis în această vară cu dezvăluiri despre presiunile exercitate de Donald Trump asupra Ucrainei - acum închisă, miliardarul republican se poate concentra asupra campaniei sale de realegere la Casa Albă.

Vineri dimineaţă, el a scris pe Twitter un al mesaj ironic la adresa adversarilor săi democraţi, acuzându-i de problemele tehnice cu care s-au confruntat în prima etapă a alegerilor primare ale partidul lor, luni, în Iowa.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy