Trump, mulțumiri pentru Kim Jong-Il

Bogdan Cotiga |
Data publicării:
Presedintele SUA, Donald Trump
Presedintele SUA, Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump i-a mulţumit vineri liderului nord-coreean Kim Jong-Il pentru că 's-a ţinut de cuvânt' şi a început repatrierea rămăşiţelor militarilor americani morţi în timpul Războiului din Coreea (1950-1953).

Trump a asigurat publicul că repatrierea se face fără dificultăți. 'În acest moment, un avion transportă rămăşiţele marilor eroi americani căzuţi în Războiul din Coreea. Ei se întorc în Statele Unite', a afirmat Trump într-o declaraţie făcută la Casa Albă.

'Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Kim pentru că s-a ţinut de cuvânt. Sunt sigur că va continua să respecte această promisiune', a afirmat el. Coreea de Nord a iniţiat vineri restituirea rămăşiţelor pământeşti ale militarilor americani ucişi în urmă cu peste 65 de ani în timpul Războiului Coreei, ca parte a procesului decis la summitul istoric din iunie dintre SUA şi Coreea de Nord.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel