Trump internat în stare gravă la un spital militar

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Donald Trump a fost internat la un spital militar. I se administrează Remdesivir.

Președintele american Donald Trump a fost transportat cu elicopterul prezidențial la Spitalul Militar Walter Reed. "Are febră și se simte foarte obosit, dar este vorba despre o formă ușoară de coronavirus", spun surse din proximitatea președintelui. Președintelui i-a fost amenajat un birou la acest spital de unde își îndeplinește prerogativele prezidențiale. Trump încă nu a transferat puterea vicepreședintelui Mike Pence, transmite Realitatea Plus. 

Inițial, Donald Trump a început tratamentul pe un cockteil pe bază de anticorpi iar acum oficialii au mărturisit faptul că a început tratamentul pe Remdesivir, un medicament pentru tratarea noului coronavirus la pacienții aflați într-un stadiu mai server. Medicul lui Donald Trump a declarat că imediat ce a fost depistat pozitiv la SARS-COV-2, președintelui i-a fost administrat preventiv Regeneron, un cockteil cu anticorpi. De asemnea acesta ia zinc, vitamina D dar și aspirină.

Pe de altă parte, fiul său Erik Trump a fost și el testat și este negativ.

Președintele american a transmis pe Twitter "Cred că merge bine. Mulțumesc tuturor. Cu dragoste"

 

Citește și: Rusia se oferă să-l vindece pe Donald Trump de Covid-19

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel